Login
Main menu

Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

Kedves ReSzaSz támogató!

Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani, amennyiben lehetőséged van támogatni szervezetünket, kérjük adományodat az alábbi bankszámlaszámra küld:

ReSzaSz 11748007 21162118 HUF OTP
Közlemény: TÁMOGATÁS

Támogatásodat köszönjük,
ReSzaSz

 

Rendes tagként (orvosi végzettséggel rendelkező kolléga bel- vagy külföldről)

ReSzaSz rendes tagként való csatlakozáshoz belépési nyilatkozat megnyitása

ReSzaSz rendes tagként való csatlakozáshoz levonási nyilatkozat megnyitása

 

Pártoló tagként (egészségügyi szakdolgozó, technikai személyzet, civilek bel- vagy külföldről)

ReSzaSz pártoló tagként való csatlakozáshoz belépési nyilatkozat megnyitása

ReSzaSz pártoló tagként való csatlakozáshoz levonási nyilatkozat megnyitása

 

Kedves ReSzasz tag!

Tagdíjadat – 1350ft/hó – az alábbi bankszámlaszámra utald, vagy a mellékelt levonási nyilatkozatokat add le munkáltatódnak!

ReSzaSz 11748007 21162118 HUF OTP
A közleménybe írd be: TAGDÍJ

Köszönettel,
ReSzaSz

Tisztelt Kolléga!

Örömmel fogadjuk jelentkezésedet a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetébe (ReSzaSz)! Az alábbiakban pár hasznos információt osztanánk meg Veled:

- A belépési nyilatkozatot jogszabályi követelmények miatt minden esetben írásban postán is el kell jutatnod hozzánk, az alábbi címre: Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete, Magyarország, 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 9/b.
- A szakszervezet honlapját a www.reszasz.hu internetes címen találod. Itt olvashatod a szakszervezet céljait, alapvetéseit és tájékozódhatsz a mindennapi eseményekről is.
- Hírlevél szolgáltatásunk segítségével havi egy, maximum két hírlevélben tájékoztatunk majd külön az aktuális eseményekről. Vitafórumként zárt és titkos facebook oldalunkat használjuk, melyről e-mail címedre hamarosan meghívást küldünk. Média megjelenéseinket a honlapra hamarosan linkelt Youtube fiókon keresztül követheted figyelemmel.
- A ReSzaSz a Munkástanácsok Országos Szövetségének (szakszervezeti konföderáció) tagja. Ennek eredményeként állandó ingyenes jogsegély szolgálatot tudunk biztosítani Neked, további egyéb kedvezmények (üdülés, banki szolgáltatások, tankolási kedvezmény stb.) mellett! Segítségért fordulj hozzánk bizalommal!
-  Szervezetünk elsősorban tagdíjakból működik, ezért kérünk, hogy tagdíjadat lehetőséged szerint mindig utald át, vagy használd az automatikus tagdíjlevonás lehetőségét – a tagdílevondási nyilatkozatod eljutatod a munkahelyed pénzügyi osztályára és onnantól kezdve automatuikusan utal a ReSzaSz-nak a Magyar Államkincstár; természetesen a tagdíjlevonási nyilatkozatod bármikor visszavonhatod). Az ebből származó bevétel biztosítja a szükséges infrastruktúra kialakítását (iroda, adminisztráció stb.) valamint kampányaink („Legyen az Egészségügy Nemzeti Ügy!”) költségeit.

Ahogy a honlapon is olvasható: „Az országos elnökség döntése alapján, az országos elnökség nem kaphat tiszteletdíjat egészen addig, ameddig nem lesz alapbér emelés. Az országos elnökség döntése alapján, az országos elnökség nem kaphat jutalmat, egészen addig, amíg nem érjük el a minimum 300eFt-500eFt-700eFt alapbéreket, rezidens/szakorvos/főorvos tekintetében.”

A ReSzaSz értékek szövetsége, cselekvő érdekvédelem. Ahhoz, hogy szavaink a megfelelő súlyt kapják, céljainkat elérhessük, nagy szükségünk van már meglévő és leendő támogatóinkra. Amennyiben ismeretségi körödben, munkatársaid között van olyan, aki céljainkkal egyetért, támogatna minket, bíztasd Őket, hogy forduljanak hozzánk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Amennyiben úgy véled, hogy a tagságon túl valamilyen formában segíteni tudnád a szakszervezet munkáját (akár csak építő jellegű észrevételeiddel), írj bátran a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 

Baráti üdvözlettel:

dr. Dénes Tamás
elnök, ReSzaSz

dr. Peskó Gergely
országos titkár

 

Támogatóink

 

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók