Login
Main menu

Az egészségügy
nemzeti ügy!

 

Szavazás a fertőtlenítőről Belépési nyilatkozat

A ReSzaSz szakszervezetként 

A szakszervezet célja a munkavállalók jogainak és érdekeinek képviselete és védelme minden, törvény adta érdekképviseleti és érdekvédelmi eszköz által.

A ReSzaSz céljai 

A minőségi és biztonságos betegellátás. Az uniós átlaghoz igazodó tisztes bér- és munkakörülmények kiharcolása az egészségügyben dolgozóknak. Egy élhető, fenntartható, hálapénz-mentes egészségügy kialakítása Magyarországon, amelyben méltóságban és biztonságban lehet gyógyulni, tisztességben gyógyítani, oktatni és okulni.

A ReSzaSz ezért küzd

A ReSzaSz küzd az egészségügyben dolgozók itthon tartásáért és a versenyképes orvosképzésért, mindebben szolidaritást vállalva a többi egészségügyben dolgozóval. A szakszervezet közvetlen pártpolitikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikai pártoktól független.


Ha egy emberközpontú, hálapénz és korrupciómentes egészségügyet szeretnél, amiben méltóságban lehet gyógyulni és gyógyítani,
akkor csatlakozz és/vagy támogass minket: OTP 1174800721162118 HUF, közlemény: TÁMOGATÁS

 Béremelést, reális költségkeretet és a hálapénz eltörlését kéri a Magyar Orvosi   Kamara Kásler Miklóstól. Lehetetlent kérnek?

 Dénes Tamás szerint nem lehetetlen küldetés, hiszen a Magyar Rezidens Szövetség  már 2013 óta folytat kampányt a hálapénz eltörlése végett és a MOK jelenlegi testülete is úgy döntött, hogy lépéseket tesz az ügy érdekében.

 A  MOK megfelelő eszközökkel rendelkezik a keretrendszerek kialakításahoz, amelyek között megszűnhet a hálapénz Magyarországon. A MOK szerint a béreket a megfelelő  szintre kell emelni, valamint szankcionálni kell a hálapénz elfogadását.

 A Reszasz szerint nem negatív, hanem pozitív módon kell motiválni az orvosokat: az alapbér mellett egy teljesítményalapú bérezési rendszer bevezetésével lehetne megfelelő sikereket elérni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

  • Cím: 1125 Bp., Szarvas Gábor út 9/b
  • Telefonszám: +36703793810
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Facebook: Emberi konzultáció
  • Youtube: ReSzaSz videók