RESZASZ.HU - Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete

     

 

 

 

   Kedves Tagok!

 

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának egyik hallgatói szervezete, Caritas ismét húsvéti ajándékgyűjtést szervez. Idén a SE ÁOK I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika beteg gyermekeinek javára gyűjtenek csokitojásokat, valamint apróbb gyermekjátékokat. A gyűjtés 2018. március 11-től március 26-ig tart. Az adományokat a 1088 Budapest, Szentkirályi utca 28. alatt (PPKE JÁK épülete), a főépület aulájában található pultnál várják a szervezet tagjai.

A szervezetről:

A 2013 óta működő Caritas azért jött létre, hogy egyetemükön, annak keretein belül fórumot teremtsenek azon hallgatók számára, akik szeretetszolgálatukkal, adományaikkal vagy kezdeményezéseikkel szeretnék jobbá tenni környező világunkat.

Gyermekeknek, családoknak, hajléktalanoknak gyűjtenek élelmiszert, ruhát, használati cikkeket; gyermekotthonokat látogatnak; figyelemfelkeltésre irányuló rendezvényeket szerveznek. Fontosnak érzik, hogy gyűjtéseikkel a határon túli magyarságot is támogassák. Céljuknak tekintik, hogy a hallgatóknak lehetőséget biztosítsanak arra, hogy a bennük lévő jó szándékot és segítőkészséget megfelelő módon tudják a társadalom kiszolgáltatottságban lévő rászorulói javára kamatoztatni.

Előre is köszönjük a felajánlásokat!

Elérhetőség:
Tompos Mátyás (Caritas elnök)
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezidens és Szakorvos Szakszervezet, 2016.